individuele Uitlaatservice


Dog Academy biedt een unieke uitlaatservice aan!

 

Wit u graag dat uw hond(en) de volledige aandacht krijgen tijdens het uitlaten? Dit vanwege veiligheidsoverwegingen of omdat u gewoon het beste voor uw hond wilt? Dan biedt de uitlaatservice van Dog Academy uitkomst!

 

Ook honden met probleemgedrag naar mensen of andere honden kunnen wij voor u uitlaten. We zorgen ervoor dat uw hond op een veilige manier een leuke wandeling krijgt, waarbij onze aandacht volledig op uw hond gericht is. U kunt er zelfs voor kiezen om uw hond te laten trainen tijdens het uitlaten! 

 


individueel

Uw hond kan niet los lopen of heeft misschien wat angst en/of agressie problemen naar mensen of andere honden, en kan niet mee met een gewone uitlaatservice. Of uw hond heeft gezondheidsproblemen en kan niet goed met een groep mee. Dan biedt de individuele uitlaatservice van Dog Academy uitkomst! In overleg met u bepalen we de locatie van de uitlaat ronde, en gaan individueel met uw hond wandelen. Een wandeling duurt ongeveer een uur, afhankelijk van de gezondheid en het energieniveau van uw hond.

 

Tarief: €20,- per wandeling, plus €0,30 per km reiskostenvergoeding indien u woonachtig bent buiten Didam. Voor elke extra hond op hetzelfde adres rekenen we €10,-individueel + training

Deze unieke service van Dog Academy geeft u de mogelijkheid uw hond te laten trainen tijdens zijn uitlaatronde! We zoeken op een veilige manier prikkels op waar uw hond moeite mee heeft, en gaan op voldoende afstand trainen om zo het probleemgedrag om te buigen. Heeft uw hond geen specifiek probleemgedrag, maar schort het aan gehoorzaamheid? Dan kunnen we ook daarop trainen. U krijgt na elke sessie een beknopt verslag via de email. 

 

Voordat we met uw hond de uitlaatservice + training kunnen starten is het belangrijk dat we met u en de hond hebben getraind, zodat u weet op welke manier u te werk kunt gaan op dagen dat wij niet met uw hond trainen. In het geval van probleemgedrag (angst en/of agressie) nemen we eerst een gedragsconsult af. Gaat het om gehoorzaamheid en algemene training, dan volstaat een privé les.

 

Tarief: €30,- per trainingswandeling, plus €0,30 per km reiskostenvergoeding indien u woonachtig bent buiten Didam.Neem contact met ons op voor een kennismakingsafspraak