opvoeding & gedrag


Privélessen Opvoeding & Gedrag

Na een gedragsconsult is het vaak raadzaam nog een of enkele privé lessen te volgen, om zo onder onze begeleiding beter verder te kunnen werken aan het ombuigen van het probleemgedrag. Vaak heb je als eigenaar onbewust bepaalde gewoontes ontwikkeld in de omgang met de hond, die de training kunnen vertragen. Onze begeleiding zorgt ervoor dat je sneller resultaat boekt! 

 

Maar bij ons kun je niet alleen terecht voor lessen na gedragstherapie, maar ook voor privé lessen Opvoeding & Gedrag. Als er geen sprake is van een gedragsprobleem, maar als je graag wat begeleiding wilt bij de opvoeding van je pup of jonge hond, zijn privé lessen hier uitermate geschikt voor! Ook als je een volwassen hond hebt die je wat meer geestelijke uitdaging wilt bieden,  kun je bij ons terecht voor privé lessen. 

 

 

Je krijgt individuele begeleiding, dus alle aandacht is op jouw wensen gericht, en de oefeningen worden op jouw hond specifiek aangepast.

Wat motiveert hem? Wat vindt hij nog een beetje spannend? Hoe lang kan hij zijn aandacht ergens bij houden? Dit zijn voorbeelden van zaken waar we rekening mee houden om te zorgen voor de optimale les voor jouw en je hond!

 

We kunnen je onder andere helpen bij:

  • wandelen zonder trekken aan de riem
  • leren 'hierkomen'
  • mensen begroeten op een gewenste manier
  • basis oefeningen zoals 'zit', 'af', 'plaats' en 'blijf'
  • mentale uitdaging aanbieden: hersenwerkjes, zoekspelletjes, clicker oefeningen, etc. 

Les pakketten:

  • losse les:  €85,-
  • 3 lessen:  €225,-

Alle lessen duren 45 tot 60 min. Vinden de lessen bij jou thuis plaats, dan komt er nog een reiskostenvergoeding bij van €0,30 per km.

 

Wij werken op een beloningsgerichte manier, we maken geen gebruik van straf of dwang (verbaal of fysiek).

 

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak!