Tarieven


 • Gedragsconsult aan huis        € 195,-
     

  Het gedragsconsult duur ongeveer anderhalf uur. We bespreken het probleemgedrag en geven je een uitgebreid advies. Na afloop krijg je alle tips en adviezen uitgewerkt in een verslag en gaat er, indien nodig, een verslag naar de dierenarts. Een telefonische naconsult zit bij de prijs inbegrepen (hiervoor dien je zelf een afspraak in te plannen).
 • Uitvallende Hond Consult       € 249,-
     

  Het consult duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en vindt plaats op het trainingsveld in Didam bij Henriëtte. We bespreken het probleemgedrag en geven je een uitgebreid advies. We gaan samen met jouw hond en met behulp van een aangelijnde andere hond met assistent trainen. Zo krijg je concrete adviezen en begeleiding om het passeren te oefenen. Na afloop krijg je alle tips en adviezen uitgewerkt in een verslag en gaat er, indien nodig, een verslag naar de dierenarts. Een telefonische naconsult zit bij de prijs inbegrepen (hiervoor dien je zelf een afspraak in te plannen).
 • Opvolg-consult                            € 125,-
                        
  Een opvolg-consult duurt 60 minuten. Tijdens dit consult kunnen we gericht gaan werken aan oefeningen uit het behandelplan of aan oefeningen Opvoeding & Gedrag.
 • Pakket met 3 opvolg-consulten  € 297,-
               
 • Gedragstesten         op aanvraag
  Voor de Dog Academy Puppytest rekenen we € 35,- per pup, met een minimum van €80,- Je krijgt een volledige rapportage van elke pup afzonderlijk.

 

 

Dogacademy is vrijgesteld van BTW. Voor alle gedragsconsulten, opvolg-consulten en privé lessen en gedragstesten die niet op ons gedragscentrum plaatsvinden rekenen we naast ons normale tarief een km-vergoeding van €0,45 per km. We berekenen het aantal km heen en terug via de ANWB routeplanner. De startlocatie hangt af van welke gedragstherapeut er komt, Henriëtte komt uit Didam en Elske komt uit Braamt.