30. november 2020
Hoewel er dit jaar een vuurwerkverbod is afgekondigd voor oud & nieuw, zal er tijdens de jaarwisseling waarschijnlijk toch wel geknald worden ben ik bang.. Lees in dit blog wat je kunt doen om je hond hierbij te helpen!

16. juli 2019
Ik natuurlijk! Dat zal het antwoord zijn van de meeste mensen. Waarom wordt de opvoeding dan nog geregeld in de schoenen van andere honden geschoven? Lees hier verder...

27. november 2018
Sinterklaas, Kerstmis, veel cadeau's en lekker eten met vrienden en familie! Een heel gezellige tijd! Maar wat kun je doen om het voor je hond ook leuk te maken, zonder dat hij de hele tijd weggehouden moet worden van het feest? Lees het in ons nieuwe blog!

12. oktober 2018
Veel uitdaging bieden, veel doen met je hond, dat is toch goed? Vooral voor werk- en jachthonden! Soms is er uit angst voor onderstimulatie, juist sprake van overstimulatie. Lees hier meer, een voorbeeld uit de praktijk!

17. januari 2018
Hagel, wind, regen en sneeuw.. Op stormachtige dagen zijn de wandelingen vaak wat korter. Wat kun je in huis allemaal doen om je hond toch voldoening te geven? Lees het hier!

08. december 2017
De eerste winterse dagen zijn aangebroken! Tijd voor een hoop winterpret! Maar de winter kan ook zorgen voor ongemakken. Lees hier wat je kunt doen!

05. december 2017
We zien regelmatig mensen die zich schamen dat hun hond gromt. Wat zegt dat grommen nu eigenlijk? En wat kunnen we er aan doen?

05. december 2017
Het is een veelgehoord probleem: mijn hond trekt zo aan de riem! Lees hier hoe je dit op kunt lossen!

01. december 2017
Verlatingsangst.. een erg moeilijk en hartverscheurend probleem.. Hoe ontstaat het en wat kun je eraan doen? Lees het hier!